Divízióink

Biztonságtechnika

Videokamerás megfigyelő-, behatolásjelző-, beléptető rendszerek tervezése, kiépítése.

Cégünk évtizedes viszonylatban foglalkozik biztonságtechnikai rendszerek tervezésével és kiépítésével. Legyen szó egyedi tervezésről, vagy kész tervek kivitelezéséről az elvégzett munka mindig a legmagasabb szakmai színvonalnak megfelelően zajlik. A pontosság, megbízhatóság és a legkorszerűbb eszközök használata eredményezi ügyfeleink elégedettségét. Nemzetközileg elismert márkákkal dolgozunk, amelyek garantálják a legmagasabb biztonságtechnikai minőséget. Legyen szó riasztó, beléptető vagy kamerarendszerről, cégünk az ügyfél igényeinek legmegfelelőbb, legmodernebb megoldást nyújtja.

Analóg és IP-kamerarendszerek:

Egy kamerarendszer tervezésekor számos különböző faktort kell figyelembe venni, hogy hatékony biztonságtechnikai megoldásról beszélhessünk. Munkatársaink szakmai tudása és sok éves tapasztalatuk garantálja azt a rálátást és precizitást, ami lehetővé teszi, hogy az ügyfél egy magas minőségű biztonságtechnikai szolgáltatást kapjon. Új tervezésű rendszerek mellett, vállaljuk már meglévő rendszerek kibővítését, felülvizsgálatát, valamint karban tartását.

Beléptető és riasztórendszerek:

Ezen rendszerek használata következhet vagyonvédelmi szempontok alapján, illetve, ha egy adott cég szeretné korszerűen és költséghatékonyan szabályozni, figyelemmel kísérni a dolgozók belső mozgását. Ezen eszközök használatával a mozgásszabályozás, illetve az illetéktelen behatolások elkerülése könnyen kezelhetővé és dokumentálhatóvá válik.

Technikai parkunkat folyamatosan fejlesztjük és célunk, hogy továbbra is a legnevesebb gyártók eszközeivel bővítsük.

Szolgáltatások:

  • Videokamerás megfigyelő rendszerek (analóg és IP alapú rendszerek)
  • Behatolásjelző rendszerek
  • Beléptető rendszerek
  • Tervezés, kivitelezés, dokumentáció